forZe – Gambit Esports 29/6, odds, speltips, live stream

forZe
vs
Gambit Esports
21-06-29 17:00 StarLadder CIS RMR
Gambit Esports
Bästa matchoddsen
1 4.00
2 1.22
Vinstchans
Odds för forZe - Gambit Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 16:26:52. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

ForZe mötte Gambit Esports den 21-06-29

ForZe och Gambit Esports i StarLadder CIS RMR med matchstart 17:00 den29 juni.

Oddsen inför forZe - Gambit Esports

Inför matchen mellan forZe och Gambit Esports i StarLadder CIS RMR så var Gambit Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Gambit Esports hittade du hos Unibet till 1.22 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,00 att Gambit Esports, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på forZe, som var nederlagstippade mot Gambit Esports, till 4.00 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,22 att forZe skulle vinna matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan forZe och Gambit Esports till det högsta oddset hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att forZe - Gambit Esports skulle kryssa matchen.

Poängfacit forZe

ForZe har tagit 0 poäng så här långt i StarLadder CIS RMR på 0 spelade matcher. Detta gör att forZe har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong har forZe ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att forZe har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de totalt 0 matcher forZe har spelat under säsongen i StarLadder CIS RMR så har laget kammat hem 0 poäng. ForZe har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Gambit Esports

Gambit Esports har ett facit i StarLadder CIS RMR där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har Gambit Esports ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Gambit Esports har ett facit med 0 poäng i StarLadder CIS RMR på 0 spelade bortamatcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I StarLadder CIS RMR har Gambit Esports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Gambit Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för forZe - Gambit Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för forZe och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Gambit Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.