forZe – Movistar Riders 9/4, odds, speltips, live stream

forZe
vs
Movistar Riders
Movistar Riders
Bästa matchoddsen
2 1.80
Vinstchans
Odds för forZe - Movistar Riders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 12:40:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

ForZe – Movistar Riders matchstart 9 april

Matchen spelades i Intel Extreme Masters EU Qualifiers mellan forZe och Movistar Riders. Mötets matchstart var 16:00 den 9 april.

1X2-oddsen på forZe - Movistar Riders

Inför matchen mellan forZe och Movistar Riders i Intel Extreme Masters EU Qualifiers så var Movistar Riders spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Movistar Riders hittade du hos Unibet till 1.80 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 3 spelbolagen i snitt oddset 2,12 på att Movistar Riders skulle vinna matchen.

På nederlagstippade forZe så kunde du spela på det högsta oddset 2.20 som du hittade hos Bethard. Snittoddset på forZe som segrare låg på 1,64 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan forZe och Movistar Riders hittade du hos till oddset . Snittoddet hos de 3 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit forZe

På hemmaplan har forZe samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Intel Extreme Masters EU Qualifiers. ForZe har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

ForZe har på bortaplan i Intel Extreme Masters EU Qualifiers denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att forZe har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har forZe håvat in 0 poäng under säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Movistar Riders

På 0 matcher i Intel Extreme Masters EU Qualifiers har Movistar Riders nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Movistar Riders ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Intel Extreme Masters EU Qualifiers har Movistar Riders ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att forZe har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Movistar Riders har tagit 0 poäng i Intel Extreme Masters EU Qualifiers under säsong, på 0 spelade matcher. Movistar Riders har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för forZe - Movistar Riders

Likaresultatet innebär att forZe på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Movistar Riders har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.