forZe – Natus Vincere 30/6, odds, speltips, live stream

forZe
vs
Natus Vincere
21-06-30 17:00 StarLadder CIS RMR
Natus Vincere
Bästa matchoddsen
1 3.25
2 1.30
Vinstchans
Odds för forZe - Natus Vincere
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-30 09:16:44. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades forZe – Natus Vincere den 30/6

Matchen spelades i StarLadder CIS RMR mellan forZe och Natus Vincere. Mötets matchstart var 17:00 den 30 juni.

Oddsen inför forZe - Natus Vincere

Kikade vi på oddsen inför mötet i StarLadder CIS RMR mellan forZe och Natus Vincere så var Natus Vincere oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.30 gånger pengarna på Natus Vincere som vinnare. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,23 att favoriten Natus Vincere skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade forZe låg som högst på 3.25 hos Unibet. Nederlagstippade forZe var som sagt ingen favorit i mötet mot Natus Vincere och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,30.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan forZe och Natus Vincere kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att forZe - Natus Vincere skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit forZe

ForZe hemmafacit så här långt i StarLadder CIS RMR är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har forZe facit så här långt på 0 matcher i StarLadder CIS RMR. Detta innebär att forZe har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher forZe har spelat denna säsong i StarLadder CIS RMR så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere har ett facit i StarLadder CIS RMR där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

ForZe har ett facit på bortaplan denna säsong i StarLadder CIS RMR med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Natus Vincere har tagit 0 poäng i StarLadder CIS RMR under säsong, på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för forZe - Natus Vincere

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för forZe, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Natus Vincere.