forZe – Nemiga Gaming 15/6, odds, speltips, live stream

forZe
vs
Nemiga
21-06-15 17:00 ESEA Premier EU
Nemiga
Bästa matchoddsen
1 1.26
2 3.50
Vinstchans
Odds för forZe - Nemiga Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-15 01:18:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

ForZe – Nemiga Gaming matchstart 15 juni

Mötet i ESEA Premier EU mellan forZe och Nemiga Gaming spelades den 15/6 matchstart med start kl. 17:00.

De bästa oddsen inför forZe - Nemiga Gaming

Inför matchen mellan forZe och Nemiga Gaming i ESEA Premier EU så var forZe spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på forZe hittade du hos Unibet till 1.26 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till forZe på 3,50 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Nemiga Gaming som vinnare, till oddset 3.50 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Nemiga Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,26 på en seger till Nemiga Gaming.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan forZe och Nemiga Gaming till det högsta oddset hos . Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit forZe

Hemmalaget forZe har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att forZe har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har forZe facit så här långt på 0 matcher i ESEA Premier EU. På bortaplan så har forZe därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher forZe har spelat under säsongen i ESEA Premier EU så har laget kammat hem 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har ett hemmafacit i ESEA Premier EU spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hemma har Nemiga Gaming ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Denna säsong i ESEA Premier EU har Nemiga Gaming ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Nemiga Gaming har spelat i ESEA Premier EU under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Nemiga Gaming har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för forZe - Nemiga Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för forZe har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Nemiga Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.