forZe – Sprout 7/5, odds, speltips, live stream

forZe
vs
Sprout
21-05-07 09:00 REPUBLEAGUE
Sprout
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.75
Vinstchans
Odds för forZe - Sprout
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-07 06:16:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

ForZe mötte Sprout den 21-05-07

Med matchstart 09:00 så spelades matchen i REPUBLEAGUE mellan forZe och Sprout, den 7 maj.

De bästa & högsta oddsen inför forZe - Sprout

Inför mötet mellan forZe - Sprout i REPUBLEAGUE så talade spelbolagens odds för en seger till forZe och betway gav då det bästa oddset till 1.55 gånger pengarna. ForZe var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,53 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på Sprout som vinnare i matchen mot forZe. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Sprout som vinnare till 2.75 gånger pengarna. Nederlagstippade Sprout var som sagt ingen favorit i mötet mot forZe och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,49.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan forZe och Sprout till det högsta oddset hos . Före avspark mellan forZe - Sprout så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit forZe

För forZe så har laget denna säsong i REPUBLEAGUE håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

ForZe har på bortaplan i REPUBLEAGUE denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att forZe har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I REPUBLEAGUE har forZe 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. ForZe har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Sprout

Sprout har ett hemmafacit i REPUBLEAGUE spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Sprout ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Sprout i REPUBLEAGUE tagit 0 poäng på 0 matcher. Och detta innebär att forZe har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Denna säsong har Sprout i REPUBLEAGUE håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för forZe - Sprout

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för forZe och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sprout på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.