forZe – Wisła Kraków 24/11, odds, speltips, live stream

forZe
vs
Wisła Kraków
21-11-24 18:00 ESEA Premier EU
Wisła Kraków
Bästa matchoddsen
1 1.50
2 2.45
Vinstchans
Odds för forZe - Wisła Kraków
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-22 03:55:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades forZe – Wisła Kraków i ESEA Premier EU

ForZe och Wisła Kraków möttes i ESEA Premier EU den 24/11 med matchstart 18:00.

De bästa oddsen inför forZe - Wisła Kraków

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan forZe och Wisła Kraków så var forZe oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.50 gånger pengarna på forZe som vinnare. Favoriten forZe kunde du i snitt spela på till oddset 2,45 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Wisła Kraków var nederlagstippade i mötet mot forZe och det högsta oddset på Wisła Kraków som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.45. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Wisła Kraków och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,50 på en seger till Wisła Kraków.

Ett spel på krysset mellan forZe och Wisła Kraków gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit forZe

För forZe så har laget denna säsong i ESEA Premier EU håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. ForZe har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

ForZe har ett bortafacit i ESEA Premier EU med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har forZe därmed 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher forZe har spelat under säsongen i ESEA Premier EU så har laget kammat hem 0 poäng. Detta innebär att forZe har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Wisła Kraków

Wisła Kraków har ett facit i ESEA Premier EU där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Wisła Kraków i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att forZe har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Wisła Kraków har spelat i ESEA Premier EU under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Wisła Kraków har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för forZe - Wisła Kraków

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för forZe, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Wisła Kraków.