FURIA Esports – Isurus Gaming. 24/11, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Isurus Gaming.
20-11-24 18:30 BLAST Premier
Isurus Gaming.
Bästa matchoddsen
1 1.34
2 3.00
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Isurus Gaming.
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-23 15:39:48. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

FURIA Esports – Isurus Gaming. i BLAST Premier

Matchen som spelades i BLAST Premier mellan FURIA Esports vs Isurus Gaming. hade matchstart klockan 18:30, den 20-11-24.

De bästa & högsta oddsen inför FURIA Esports - Isurus Gaming.

Kikade vi på oddsen inför mötet i BLAST Premier mellan FURIA Esports och Isurus Gaming. så var FURIA Esports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.34 gånger pengarna på FURIA Esports som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,00 på att FURIA Esports skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Isurus Gaming. låg som högst på 3.00 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Isurus Gaming. och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,34 på en seger till Isurus Gaming..

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan FURIA Esports och Isurus Gaming. hittade du hos till oddset . Att FURIA Esports och Isurus Gaming. skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit FURIA Esports

FURIA Esports hemmafacit så här långt i BLAST Premier är 0 inspelade poäng på 0 matcher. På hemmaplan har FURIA Esports ett snitt på 0 poäng per match.

FURIA Esports har ett bortafacit i BLAST Premier med 0 poäng på 0 spelade matcher. I BLAST Premier har FURIA Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

FURIA Esports har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. FURIA Esports har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Isurus Gaming.

På hemmaplan har Isurus Gaming. fått ihop 0 poäng i BLAST Premier denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att FURIA Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

FURIA Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i BLAST Premier med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att FURIA Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Isurus Gaming. har tagit 0 poäng i BLAST Premier under säsong, på 0 spelade matcher. Isurus Gaming. har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för FURIA Esports - Isurus Gaming.

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Isurus Gaming. på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.