Galaxy Racer – Spirit Academy 20/5, odds, stream, speltips

Galaxy Racer
vs
Spirit Academy
21-05-20 08:00 BLAST Rising
Spirit Academy
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.35
Vinstchans
Odds för Galaxy Racer - Spirit Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 04:13:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Galaxy Racer – Spirit Academy

Galaxy Racer och Spirit Academy gjorde upp den 20 maj. Matchen spelades i BLAST Rising med matchstart 08:00.

De bästa & högsta oddsen inför Galaxy Racer - Spirit Academy

Kikade vi på oddsen inför mötet i BLAST Rising mellan Galaxy Racer och Spirit Academy så var Galaxy Racer oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Galaxy Racer som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,33 att Galaxy Racer, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spirit Academy var nederlagstippade i mötet mot Galaxy Racer och det högsta oddset på Spirit Academy som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.35. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,55 att Spirit Academy skulle vinna matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Galaxy Racer och Spirit Academy till det högsta oddset hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Galaxy Racer

Galaxy Racer har ett hemmafacit så här lång i BLAST Rising där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Galaxy Racer har ett bortafacit i BLAST Rising med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Galaxy Racer därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Galaxy Racer har spelat denna säsong i BLAST Rising så har laget tagit 0 poäng. Galaxy Racer har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Spirit Academy

Spirit Academy har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i BLAST Rising. Hemma har Spirit Academy ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Galaxy Racer har ett facit på bortaplan denna säsong i BLAST Rising med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Spirit Academy därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Spirit Academy har i BLAST Rising 0 poäng på 0 matcher totalt. Detta gör att Spirit Academy har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Galaxy Racer - Spirit Academy

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Galaxy Racer, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spirit Academy.