GODSENT – Dynamo Eclot 12/11, odds, livestream, speltips

GODSENT
vs
Dynamo Eclot
21-11-12 17:00 REPUBLEAGUE
Dynamo Eclot
Bästa matchoddsen
1 1.08
2 6.50
Vinstchans
Odds för GODSENT - Dynamo Eclot
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-01 07:27:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

GODSENT – Dynamo Eclot i REPUBLEAGUE

GODSENT och Dynamo Eclot gjorde upp den 12 november. Matchen spelades i REPUBLEAGUE med matchstart 17:00.

De bästa oddsen inför GODSENT - Dynamo Eclot

Inför matchen mellan GODSENT och Dynamo Eclot i REPUBLEAGUE så var GODSENT spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på GODSENT hittade du hos Unibet till 1.08 gånger pengarna. GODSENT var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 6,50 gånger pengarna.

Dynamo Eclot var underdogs mot GODSENT och det högsta oddset på nederlagstippade Dynamo Eclot kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 6.50 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Dynamo Eclot skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,08 gånger pengarna inför mötet mot GODSENT.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att GODSENT och Dynamo Eclot skulle kryssa i mötet. Att GODSENT och Dynamo Eclot skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit GODSENT

För GODSENT så har laget denna säsong i REPUBLEAGUE håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att GODSENT har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong har GODSENT ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. I REPUBLEAGUE har GODSENT med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har GODSENT än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att GODSENT har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Dynamo Eclot

Dynamo Eclot facit så här långt är 0 inspelade poäng i REPUBLEAGUE på 0 hemmamatcher. Dynamo Eclot har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

GODSENT har ett facit på bortaplan denna säsong i REPUBLEAGUE med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Dynamo Eclot därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Dynamo Eclot har på 0 spelade matcher i REPUBLEAGUE tagit 0 poäng denna säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för GODSENT - Dynamo Eclot

Likaresultatet innebär att GODSENT på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Dynamo Eclot har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.