gorillazzz – SJ Gaming 14/5, odds, stream, speltips

gorillazzz
vs
SJ Gaming
21-05-14 07:00 Spring Sweet Spring
SJ Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.22
2 3.80
Vinstchans
Odds för gorillazzz - SJ Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 21:19:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Gorillazzz mötte SJ Gaming den 21-05-14

Gorillazzz och SJ Gaming möttes den 21-05-14 med matchstart 07:00 i Spring Sweet Spring.

De bästa & högsta oddsen inför gorillazzz - SJ Gaming

Inför matchen mellan gorillazzz och SJ Gaming i Spring Sweet Spring så var gorillazzz spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på gorillazzz hittade du hos Unibet till 1.22 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 3,80 att gorillazzz, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på SJ Gaming som vinnare i matchen mot gorillazzz. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på SJ Gaming som vinnare till 3.80 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till SJ Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,22 på en seger till SJ Gaming.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan gorillazzz och SJ Gaming till det högsta oddset hos . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att gorillazzz - SJ Gaming skulle kryssa matchen.

Poängfacit gorillazzz

På 0 spelade matcher har gorillazzz nu 0 insamlade poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har gorillazzz facit så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. I Spring Sweet Spring har gorillazzz med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher gorillazzz har spelat under säsongen i Spring Sweet Spring så har laget kammat hem 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit SJ Gaming

SJ Gaming har denna säsongen i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På 0 matcher har SJ Gaming under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har SJ Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

SJ Gaming har i Spring Sweet Spring 0 poäng på 0 matcher totalt. SJ Gaming har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för gorillazzz - SJ Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för gorillazzz har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. SJ Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.