Havan Liberty – Furious Gaming 6/5, odds, speltips, livestream

Havan Liberty
vs
Furious Gaming
21-05-06 00:00 CBCS Elite League
Furious Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.07
2 7.50
Vinstchans
Odds för Havan Liberty - Furious Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 00:46:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Havan Liberty – Furious Gaming i CBCS Elite League

Havan Liberty och Furious Gaming i CBCS Elite League med matchstart 00:00 den 6 maj.

1X2-oddsen på Havan Liberty - Furious Gaming

På matchen i CBCS Elite League mellan Havan Liberty och Furious Gaming så höll spelbolagen Havan Liberty som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.07 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 7,25 på att Havan Liberty skulle vinna matchen.

Furious Gaming var spelbolagens under dog i mötet mot Havan Liberty i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Furious Gaming gav Unibet till oddset 7.50. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,07 på Furious Gaming som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Havan Liberty

Havan Liberty har på hemmaplan i CBCS Elite League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Havan Liberty i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Havan Liberty tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Havan Liberty har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I CBCS Elite League har Havan Liberty 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Det gör att Havan Liberty har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Furious Gaming

På 0 matcher i CBCS Elite League har Furious Gaming nu 0 insamlade poäng. Hemma har Furious Gaming ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Furious Gaming har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i CBCS Elite League på 0 spelade matcher. Så här långt så har Furious Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Furious Gaming har i CBCS Elite League ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Furious Gaming har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Havan Liberty - Furious Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Havan Liberty, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Furious Gaming.