Havan Liberty – KG Network 21/7, odds, speltips, livestream

Havan Liberty
vs
KG Network
21-07-21 20:20 CBCS Elite League
KG Network
Bästa matchoddsen
1 1.16
2 4.75
Vinstchans
Odds för Havan Liberty - KG Network
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-19 03:59:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Havan Liberty – KG Network i CBCS Elite League

Havan Liberty och KG Network möttes i CBCS Elite League den 21/7 med matchstart 20:20.

De bästa & högsta oddsen inför Havan Liberty - KG Network

Inför matchen mellan Havan Liberty och KG Network i CBCS Elite League så var Havan Liberty spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Havan Liberty hittade du hos Unibet till 1.16 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 4,75 på att Havan Liberty skulle vinna matchen.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på KG Network som vinnare, till oddset 4.75 gånger pengarna. Snittoddset på KG Network som segrare låg på 1,16 gånger pengarna inför matchen.

Inför mötet mellan Havan Liberty och KG Network så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Havan Liberty och KG Network skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Havan Liberty

På 0 spelade matcher har Havan Liberty nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att Havan Liberty har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Havan Liberty facit så här långt på 0 matcher i CBCS Elite League. Och detta gör att Havan Liberty har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Havan Liberty än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att Havan Liberty har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit KG Network

På 0 matcher i CBCS Elite League har KG Network nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att KG Network har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har KG Network i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i CBCS Elite League. Detta gör att Havan Liberty har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

KG Network har på 0 spelade matcher i CBCS Elite League tagit 0 poäng denna säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Havan Liberty - KG Network

Likaresultatet innebär att Havan Liberty på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. KG Network har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.