HAVU Gaming – Young Ninjas 27/6, odds, speltips, stream

HAVU
vs
Young Ninjas
21-06-27 20:00 Elisa Invitational
Young Ninjas
Bästa matchoddsen
1 1.20
2 4.00
Vinstchans
Odds för HAVU Gaming - Young Ninjas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 21:32:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo HAVU Gaming – Young Ninjas i 27 juni

HAVU Gaming och Young Ninjas möttes den 21-06-27 med matchstart 20:00 i Elisa Invitational.

Oddsen inför HAVU Gaming - Young Ninjas

Kikade vi på oddsen inför mötet i Elisa Invitational mellan HAVU Gaming och Young Ninjas så var HAVU Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.20 gånger pengarna på HAVU Gaming som vinnare. Snittoddset på favoriten HAVU Gaming, hos de 1 spelbolagen, låg på 4,00 gånger pengarna.

På nederlagstippade Young Ninjas så kunde du spela på det högsta oddset 4.00 som du hittade hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,20 gånger pengarna på Young Ninjas som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan HAVU Gaming - Young Ninjas i Champions League till gånger pengarna. Att HAVU Gaming och Young Ninjas skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit HAVU Gaming

På 0 spelade matcher har HAVU Gaming nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har HAVU Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har HAVU Gaming denna säsong i Elisa Invitational tagit 0 poäng. På bortaplan har HAVU Gaming därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher HAVU Gaming har spelat denna säsong i Elisa Invitational så har laget tagit 0 poäng. HAVU Gaming har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Young Ninjas

Young Ninjas har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Elisa Invitational. Young Ninjas har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Young Ninjas i Elisa Invitational tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att HAVU Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Young Ninjas har i Elisa Invitational ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Young Ninjas har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för HAVU Gaming - Young Ninjas

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för HAVU Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Young Ninjas har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.