Heroic – Movistar Riders 29/10, odds, speltips, streaming

Heroic
vs
Movistar Riders
21-10-29 08:00 PGL Major
Movistar Riders
Bästa matchoddsen
1 1.22
2 4.00
Vinstchans
Odds för Heroic - Movistar Riders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-29 08:24:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Heroic – Movistar Riders i PGL Major

Heroic och Movistar Riders gjorde upp den 29 oktober. Matchen spelades i PGL Major med matchstart 08:00.

De bästa & högsta oddsen inför Heroic - Movistar Riders

Inför mötet mellan Heroic - Movistar Riders i PGL Major så talade spelbolagens odds för en seger till Heroic och Unibet gav då det bästa oddset till 1.22 gånger pengarna. Favoriten Heroic kunde du i snitt spela på till oddset 4,00 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

På nederlagstippade Movistar Riders så kunde du spela på det högsta oddset 4.00 som du hittade hos Unibet. Nederlagstippade Movistar Riders var som sagt ingen favorit i mötet mot Heroic och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,22.

Ett kryss mellan Heroic och Movistar Riders gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Inför matchstart mellan Heroic och Movistar Riders så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Heroic

Heroic har på hemmaplan i PGL Major spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Heroic under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta gör att Heroic har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i PGL Major så har Heroic spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Heroic ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Movistar Riders

Movistar Riders har ett facit i PGL Major där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Movistar Riders har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Heroic har ett facit på bortaplan denna säsong i PGL Major med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Movistar Riders därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Movistar Riders har i PGL Major ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Movistar Riders har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Heroic - Movistar Riders

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Heroic har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Movistar Riders har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.