HONORIS – AGO 16/5, odds, live stream, speltips

HONORIS
vs
AGO
21-05-16 15:00 ESL Polska mästerskapet
AGO
Bästa matchoddsen
1 4.10
2 1.20
Vinstchans
Odds för HONORIS - AGO
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 14:53:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta HONORIS – AGO i ESL Polska mästerskapet

HONORIS och AGO möttes i ESL Polska mästerskapet den 16/5 med matchstart 15:00.

De bästa oddsen inför HONORIS - AGO

På matchen i ESL Polska mästerskapet mellan HONORIS och AGO så höll spelbolagen AGO som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.20 hos Unibet. Att AGO skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 4,10 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

HONORIS var spelbolagens under dog i mötet mot AGO i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till HONORIS gav Unibet till oddset 4.10. Snittoddset på att underdogen HONORIS skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,20 gånger pengarna inför mötet mot AGO.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan HONORIS och AGO till det högsta oddset hos . Före avspark mellan HONORIS - AGO så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit HONORIS

För HONORIS så har laget denna säsong i ESL Polska mästerskapet håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu HONORIS ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har HONORIS tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har HONORIS ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

HONORIS har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. HONORIS har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit AGO

AGO har ett facit i ESL Polska mästerskapet där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har AGO ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Denna säsong i ESL Polska mästerskapet har AGO ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har AGO därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher AGO har spelat i ESL Polska mästerskapet under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Detta gör att AGO har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för HONORIS - AGO

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HONORIS, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för AGO.