HONORIS – Izako Boars 14/5, odds, live stream, speltips

HONORIS
vs
Izako Boars
21-05-14 16:00 Spring Sweet Spring
Izako Boars
Bästa matchoddsen
2 1.65
Vinstchans
Odds för HONORIS - Izako Boars
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 14:14:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

HONORIS mötte Izako Boars den 21-05-14

Med matchstart 16:00 så spelades matchen i Spring Sweet Spring mellan HONORIS och Izako Boars, den 14 maj.

Oddsen inför HONORIS - Izako Boars

Inför matchen mellan HONORIS och Izako Boars i Spring Sweet Spring så var Izako Boars spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Izako Boars hittade du hos betway till 1.65 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Izako Boars på 2,26 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på HONORIS, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.30 gånger pengarna hos Bethard. Snittoddset på att underdogen HONORIS skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,54 gånger pengarna inför mötet mot Izako Boars.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan HONORIS och Izako Boars kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att HONORIS - Izako Boars skulle kryssa matchen.

Poängfacit HONORIS

På 0 spelade matcher har HONORIS nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att HONORIS har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har HONORIS under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta innebär att HONORIS har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

HONORIS har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. HONORIS har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Izako Boars

Izako Boars har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Spring Sweet Spring. Izako Boars har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

HONORIS har ett facit på bortaplan denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att HONORIS har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Denna säsong har Izako Boars i Spring Sweet Spring håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Izako Boars har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för HONORIS - Izako Boars

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HONORIS, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Izako Boars.