Izako Boars – Gorillaz 17/5, odds, stream, speltips

Izako Boars
vs
Gorillaz
21-05-17 10:00 Spring Sweet Spring
Gorillaz
Bästa matchoddsen
2 1.75
Vinstchans
Odds för Izako Boars - Gorillaz
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 09:52:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Izako Boars – Gorillaz i Spring Sweet Spring

Matchen spelades i Spring Sweet Spring mellan Izako Boars och Gorillaz. Mötets matchstart var 10:00 den 17 maj.

1X2-oddsen på Izako Boars - Gorillaz

Inför mötet mellan Izako Boars - Gorillaz i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till Gorillaz och Unibet gav då det bästa oddset till 1.75 gånger pengarna. Gorillaz var som sagt favorit inför detta möte och de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,05 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Izako Boars låg som högst på 2.10 hos Bethard. Snittoddset på Izako Boars som segrare låg på 1,69 gånger pengarna inför matchen.

Inför mötet mellan Izako Boars och Gorillaz så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Izako Boars och Gorillaz skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Izako Boars

För Izako Boars så har laget denna säsong i Spring Sweet Spring håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har Izako Boars ett snitt på 0 poäng per match.

Izako Boars har på bortaplan i Spring Sweet Spring denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att Izako Boars har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Izako Boars har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Detta innebär att Izako Boars har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Gorillaz

Gorillaz har i Spring Sweet Spring 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Gorillaz i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på 0 matcher. Gorillaz har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Gorillaz har i Spring Sweet Spring 0 poäng på 0 matcher totalt. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Izako Boars - Gorillaz

Likaresultatet innebär att Izako Boars på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Gorillaz har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.