Lemondogs – Ystads IF 13/5, odds, livestream, speltips

Lemondogs
vs
Ystads IF
21-05-13 17:10 Svenska Elitserien
Ystads IF
Bästa matchoddsen
1 1.26
2 3.80
Vinstchans
Odds för Lemondogs - Ystads IF
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 01:50:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Lemondogs – Ystads IF i Svenska Elitserien

Med matchstart 17:10 så spelades matchen i Svenska Elitserien mellan Lemondogs och Ystads IF, den 13 maj.

De bästa oddsen inför Lemondogs - Ystads IF

På matchen i Svenska Elitserien mellan Lemondogs och Ystads IF så höll spelbolagen Lemondogs som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.26 hos Unibet. Att Lemondogs skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 3,52 hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolagen trodde inte på Ystads IF som vinnare i matchen mot Lemondogs. Och inför detta möte så gav betway det högsta oddset på Ystads IF som vinnare till 3.80 gånger pengarna. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,25 att Ystads IF skulle ta en oväntad seger.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Lemondogs och Ystads IF hittade du hos till oddset . I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Lemondogs - Ystads IF skulle kryssa matchen.

Poängfacit Lemondogs

Lemondogs har tagit 0 poäng så här långt i Svenska Elitserien på 0 spelade matcher. Lemondogs har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Lemondogs har ett bortafacit i Svenska Elitserien med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Lemondogs har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i Svenska Elitserien så har Lemondogs spelat in 0 poäng på 0 matcher. Lemondogs har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Ystads IF

På hemmaplan har Ystads IF fått ihop 0 poäng i Svenska Elitserien denna säsong på 0 spelade matcher. Ystads IF har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i Svenska Elitserien har Ystads IF ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har Ystads IF därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Ystads IF har i Svenska Elitserien 0 poäng på 0 matcher totalt. Ystads IF har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Lemondogs - Ystads IF

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Lemondogs, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Ystads IF.