MAD Lions – ALTERNATE aTTaX 7/5, odds, streaming, speltips

MAD Lions
vs
ALTERNATE aTTaX
21-05-07 13:00 BLAST Rising
ALTERNATE aTTaX
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 2.75
Vinstchans
Odds för MAD Lions - ALTERNATE aTTaX
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-06 16:41:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

MAD Lions mötte ALTERNATE aTTaX den 21-05-07

MAD Lions och ALTERNATE aTTaX i BLAST Rising med matchstart 13:00 den 7 maj.

De bästa oddsen inför MAD Lions - ALTERNATE aTTaX

Inför mötet mellan MAD Lions - ALTERNATE aTTaX i BLAST Rising så talade spelbolagens odds för en seger till MAD Lions och betway gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 2,65 på att MAD Lions skulle vinna matchen.

2.75 var det högsta oddset på nederlagstippade ALTERNATE aTTaX som vinnare i mötet mot MAD Lions. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Snittoddset på ALTERNATE aTTaX som segrare låg på 1,44 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Inför matchstart mellan MAD Lions och ALTERNATE aTTaX så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit MAD Lions

MAD Lions har tagit 0 poäng så här långt i BLAST Rising på 0 spelade matcher. Detta innebär att MAD Lions i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

MAD Lions har ett bortafacit under säsongen i BLAST Rising med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har MAD Lions därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher MAD Lions har spelat denna säsong i BLAST Rising så har laget tagit 0 poäng. MAD Lions har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit ALTERNATE aTTaX

På hemmaplan har ALTERNATE aTTaX fått ihop 0 poäng i BLAST Rising denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att MAD Lions i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

ALTERNATE aTTaX har ett facit med 0 poäng i BLAST Rising på 0 spelade bortamatcher. ALTERNATE aTTaX har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

ALTERNATE aTTaX har i BLAST Rising ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. ALTERNATE aTTaX har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för MAD Lions - ALTERNATE aTTaX

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MAD Lions, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för ALTERNATE aTTaX.