Madsport Esports – AGF Esport 3/11, odds, live stream, speltips

Madsport Esports
vs
AGF
21-11-03 18:00 Dust2.dk Ligaen
AGF
Bästa matchoddsen
1 5.50
2 1.11
Vinstchans
Odds för Madsport Esports - AGF Esport
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-03 18:43:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Madsport Esports – AGF Esport matchstart 3 november

Med matchstart 18:00 så spelades matchen i Dust2.dk Ligaen mellan Madsport Esports och AGF Esport, den 3 november.

De bästa & högsta oddsen inför Madsport Esports - AGF Esport

Inför mötet mellan Madsport Esports - AGF Esport i Dust2.dk Ligaen så talade spelbolagens odds för en seger till AGF Esport och Unibet gav då det bästa oddset till 1.11 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten AGF Esport, hos de 1 spelbolagen, låg på 5,50 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Madsport Esports som vinnare, till oddset 5.50 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Madsport Esports och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,11 på en seger till Madsport Esports.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Madsport Esports och AGF Esport skulle kryssa i mötet. Före avspark mellan Madsport Esports - AGF Esport så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Madsport Esports

På 0 spelade matcher har Madsport Esports nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att Madsport Esports har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Madsport Esports denna säsong i Dust2.dk Ligaen tagit 0 poäng. I Dust2.dk Ligaen har Madsport Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Madsport Esports än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit AGF Esport

AGF Esport har i Dust2.dk Ligaen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

AGF Esport har ett facit med 0 poäng i Dust2.dk Ligaen på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har AGF Esport därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har AGF Esport spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Madsport Esports - AGF Esport

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Madsport Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. AGF Esport har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.