Masonic – SINNERS Esports 9/4, odds, streaming, speltips

Masonic
vs
SINNERS Esports
SINNERS Esports
Bästa matchoddsen
1 4.50
2 1.18
Vinstchans
Odds för Masonic - SINNERS Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-04-09 09:46:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Masonic mötte SINNERS Esports den 21-04-09

Masonic och SINNERS Esports gjorde upp den 9 april. Matchen spelades i Intel Extreme Masters EU Qualifiers med matchstart 16:00.

1X2-oddsen på Masonic - SINNERS Esports

Inför mötet mellan Masonic - SINNERS Esports i Intel Extreme Masters EU Qualifiers så talade spelbolagens odds för en seger till SINNERS Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.18 gånger pengarna. Att SINNERS Esports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 4,50 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Ett spel på Masonic, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.50 gånger pengarna hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,18 gånger pengarna på Masonic som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Masonic och SINNERS Esports till det högsta oddset hos . Att Masonic och SINNERS Esports skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Masonic

På 0 spelade matcher har Masonic nu 0 insamlade poäng i event. Masonic har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Masonic under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att Masonic har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i Intel Extreme Masters EU Qualifiers så har Masonic spelat in 0 poäng på 0 matcher. Masonic har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit SINNERS Esports

SINNERS Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Intel Extreme Masters EU Qualifiers på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Masonic i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Masonic har ett facit på bortaplan denna säsong i Intel Extreme Masters EU Qualifiers med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. SINNERS Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Intel Extreme Masters EU Qualifiers har SINNERS Esports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Masonic - SINNERS Esports

Likaresultatet innebär att Masonic på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. SINNERS Esports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.