Meta Gaming – Bravos Gaming 14/5, odds, speltips, stream

Meta Gaming
vs
Bravos Gaming
21-05-14 23:00 CBCS Elite League
Bravos Gaming
Bästa matchoddsen
1 4.75
2 1.16
Vinstchans
Odds för Meta Gaming - Bravos Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 03:52:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Meta Gaming – Bravos Gaming i CBCS Elite League

Meta Gaming och Bravos Gaming möttes i CBCS Elite League den 14/5 med matchstart 23:00.

1X2-oddsen på Meta Gaming - Bravos Gaming

Inför mötet mellan Meta Gaming - Bravos Gaming i CBCS Elite League så talade spelbolagens odds för en seger till Bravos Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.16 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 4,73 på att Bravos Gaming skulle vinna matchen.

På nederlagstippade Meta Gaming så kunde du spela på det högsta oddset 4.75 som du hittade hos betway. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,16 att Meta Gaming skulle ta en oväntad seger.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Meta Gaming och Bravos Gaming till det högsta oddset hos . Ett oavgjort spel på Meta Gaming - Bravos Gaming gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Meta Gaming

På hemmaplan har Meta Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i CBCS Elite League. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan har Meta Gaming tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Meta Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Meta Gaming har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Bravos Gaming

Bravos Gaming har ett hemmafacit i CBCS Elite League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Bravos Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Bravos Gaming under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan har Bravos Gaming tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher Bravos Gaming har spelat i CBCS Elite League under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Bravos Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Meta Gaming - Bravos Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Meta Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Bravos Gaming.