mousesports – GODSENT 2/12, odds, speltips, live stream

mousesports
vs
GODSENT
20-12-02 15:30 DreamHack Masters Europe
GODSENT
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 3.00
Vinstchans
Odds för mousesports - GODSENT
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-12-02 06:53:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades mousesports – GODSENT

Mousesports och GODSENT i DreamHack Masters Europe med matchstart 15:30 den 2 december.

Oddsen inför mousesports - GODSENT

På matchen i DreamHack Masters Europe mellan mousesports och GODSENT så höll spelbolagen mousesports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos betway. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,90 att mousesports, favoriten hos de 3 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Bet365 gav det högsta odds på GODSENT, som var nederlagstippade mot mousesports, till 3.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till GODSENT och de 3 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,37 på en seger till GODSENT.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan mousesports och GODSENT kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att mousesports - GODSENT skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit mousesports

Mousesports har tagit 0 poäng så här långt i DreamHack Masters Europe på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu mousesports ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Mousesports har ett bortafacit i DreamHack Masters Europe med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta gör att mousesports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Mousesports har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Mousesports har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit GODSENT

GODSENT har denna säsongen i DreamHack Masters Europe tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har GODSENT i DreamHack Masters Europe under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. GODSENT har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher GODSENT har spelat i DreamHack Masters Europe under säsong så har laget håvat in 0 poäng. GODSENT har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för mousesports - GODSENT

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för mousesports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för GODSENT på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.