mouz NXT – Spirit Academy 28/6, odds, speltips, stream

mouz NXT
vs
Spirit Academy
21-06-28 17:00 Pinn. Cup
Spirit Academy
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.00
Vinstchans
Odds för mouz NXT - Spirit Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 18:36:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades mouz NXT – Spirit Academy i Pinn. Cup

Mouz NXT och Spirit Academy i Pinn. Cup med matchstart 17:00 den28 juni.

De bästa oddsen inför mouz NXT - Spirit Academy

Kikade vi på oddsen inför mötet i Pinn. Cup mellan mouz NXT och Spirit Academy så var mouz NXT oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.75 gånger pengarna på mouz NXT som vinnare. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 2,00 på att favoriten mouz NXT skulle utgå med seger.

Oddset på nederlagstippade Spirit Academy låg som högst på 2.00 hos Unibet. Snittoddset på Spirit Academy som segrare låg på 1,75 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan mouz NXT och Spirit Academy hittade du hos till oddset . Inför matchstart mellan mouz NXT och Spirit Academy så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit mouz NXT

För mouz NXT så har laget denna säsong i Pinn. Cup håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att mouz NXT har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har mouz NXT denna säsong i Pinn. Cup tagit 0 poäng. På bortaplan har mouz NXT därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher mouz NXT har spelat denna säsong i Pinn. Cup så har laget tagit 0 poäng. Detta innebär att mouz NXT har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Spirit Academy

Spirit Academy har denna säsongen i Pinn. Cup tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har Spirit Academy i Pinn. Cup under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Spirit Academy har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Detta gör att Spirit Academy har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för mouz NXT - Spirit Academy

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för mouz NXT, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Spirit Academy.