Movistar Riders – SINNERS Esports 18/5, odds, speltips, streaming

Movistar Riders
vs
SINNERS Esports
21-05-18 17:00 ESEA Premier EU
SINNERS Esports
Bästa matchoddsen
1 1.85
2 1.85
Vinstchans
Odds för Movistar Riders - SINNERS Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 23:30:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Movistar Riders – SINNERS Esports i ESEA Premier EU

Med matchstart 17:00 så spelades matchen i ESEA Premier EU mellan Movistar Riders och SINNERS Esports, den 18 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Movistar Riders - SINNERS Esports

På matchen i ESEA Premier EU mellan Movistar Riders och SINNERS Esports så höll spelbolagen Movistar Riders som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset hos . Movistar Riders var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på gånger pengarna.

Unibet gav det högsta odds på Movistar Riders, som var nederlagstippade mot Movistar Riders, till 1.85 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt gånger pengarna på Movistar Riders som vinnare.

Ett kryss mellan Movistar Riders och SINNERS Esports gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Att Movistar Riders - SINNERS Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Movistar Riders

På hemmaplan har Movistar Riders samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESEA Premier EU. På hemmaplan har Movistar Riders ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Movistar Riders under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Movistar Riders ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Movistar Riders än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit SINNERS Esports

SINNERS Esports har denna säsongen i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har SINNERS Esports ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

SINNERS Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i ESEA Premier EU på 0 spelade matcher. Detta innebär att SINNERS Esports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

SINNERS Esports har tagit 0 poäng i ESEA Premier EU under säsong, på 0 spelade matcher. SINNERS Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Movistar Riders - SINNERS Esports

Likaresultatet innebär att Movistar Riders på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. SINNERS Esports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.