NASR – Tricked Esports 14/5, odds, livestream, speltips

NASR
vs
Tricked Esports
21-05-14 07:00 Spring Sweet Spring
Tricked Esports
Bästa matchoddsen
1 3.70
2 1.30
Vinstchans
Odds för NASR - Tricked Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 06:02:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades NASR – Tricked Esports i Spring Sweet Spring

Matchen mellan NASR och Tricked Esports i Spring Sweet Spring spelades den 14/5 med matchstart kl. 07:00.

Oddsen inför NASR - Tricked Esports

På matchen i Spring Sweet Spring mellan NASR och Tricked Esports så höll spelbolagen Tricked Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.30 hos betway. De 5 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,57 att favoriten Tricked Esports skulle vinna matchen.

Ett spel på NASR, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.70 gånger pengarna hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till NASR och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,23 på en seger till NASR.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan NASR - Tricked Esports i Champions League till gånger pengarna. De 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit NASR

Hemmalaget NASR har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

NASR har ett bortafacit i Spring Sweet Spring med 0 poäng på 0 spelade matcher. I Spring Sweet Spring har NASR med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har NASR håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har NASR ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Tricked Esports

På 0 matcher i Spring Sweet Spring har Tricked Esports nu 0 insamlade poäng. Tricked Esports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Tricked Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. Tricked Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Tricked Esports har på 0 spelade matcher i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng denna säsongen. Tricked Esports har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för NASR - Tricked Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för NASR, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Tricked Esports.