Natus Vincere – FURIA Esports 7/5, odds, livestream, speltips

Natus Vincere
vs
FURIA Esports
21-05-07 18:00 DreamHack Masters
FURIA Esports
Bästa matchoddsen
1 1.47
2 2.55
Vinstchans
Odds för Natus Vincere - FURIA Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-07 06:16:33. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Natus Vincere – FURIA Esports i 7 maj

Den 21-05-07 så spelades mötet mellan Natus Vincere – FURIA Esports i DreamHack Masters, med matchstart klockan 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför Natus Vincere - FURIA Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamHack Masters mellan Natus Vincere och FURIA Esports så var Natus Vincere oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.47 gånger pengarna på Natus Vincere som vinnare. Natus Vincere var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,55 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade FURIA Esports låg som högst på 2.55 hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,47 på FURIA Esports som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Natus Vincere - FURIA Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Natus Vincere

På hemmaplan har Natus Vincere samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i DreamHack Masters. Detta innebär att Natus Vincere i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Natus Vincere har på bortaplan i DreamHack Masters denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Natus Vincere därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Natus Vincere har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per match har Natus Vincere ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit FURIA Esports

FURIA Esports har ett facit i DreamHack Masters där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

FURIA Esports har ett facit med 0 poäng i DreamHack Masters på 0 spelade bortamatcher. Och detta innebär att Natus Vincere har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher FURIA Esports har spelat i DreamHack Masters under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Detta gör att FURIA Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Natus Vincere - FURIA Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Natus Vincere har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. FURIA Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.