Natus Vincere – GROND 14/5, odds, livestream, speltips

Natus Vincere
vs
GROND
21-05-14 14:00 EPIC CIS League
GROND
Bästa matchoddsen
1 1.02
Vinstchans
Odds för Natus Vincere - GROND
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 03:56:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Natus Vincere – GROND i EPIC CIS League

Matchen som spelades i EPIC CIS League mellan Natus Vincere vs GROND hade matchstart klockan 14:00, den 21-05-14.

Oddsen inför Natus Vincere - GROND

Inför mötet mellan Natus Vincere - GROND i EPIC CIS League så talade spelbolagens odds för en seger till Natus Vincere och Unibet gav då det bästa oddset till 1.02 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 13,13 att Natus Vincere, favoriten hos de 4 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Bethard gav det högsta odds på GROND, som var nederlagstippade mot Natus Vincere, till 14.00 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att GROND gick vinnande ur detta möte till oddset 1,01 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Natus Vincere och GROND hittade du hos till oddset . Att Natus Vincere och GROND skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere har tagit 0 poäng så här långt i EPIC CIS League på 0 spelade matcher. Natus Vincere har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

0 poäng har Natus Vincere facit så här långt på 0 matcher i EPIC CIS League. Och detta gör att Natus Vincere har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I EPIC CIS League har Natus Vincere denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Natus Vincere har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit GROND

På hemmaplan har GROND fått ihop 0 poäng i EPIC CIS League denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Natus Vincere i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har GROND i EPIC CIS League under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har GROND därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

I EPIC CIS League har GROND under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. GROND har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Natus Vincere - GROND

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Natus Vincere, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för GROND.