Nemiga Gaming – Movistar Riders 24/2, odds, speltips, livestream

Nemiga
vs
Movistar Riders
Movistar Riders
Bästa matchoddsen
1 2.15
2 1.64
Vinstchans
Odds för Nemiga Gaming - Movistar Riders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-23 11:52:36. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nemiga Gaming – Movistar Riders matchstart 24 februari

Nemiga Gaming och Movistar Riders gjorde upp den 24 februari. Matchen spelades i European Development Championship med matchstart 11:00.

1X2-oddsen på Nemiga Gaming - Movistar Riders

Inför matchen mellan Nemiga Gaming och Movistar Riders i European Development Championship så var Movistar Riders spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Movistar Riders hittade du hos Unibet till 1.64 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Movistar Riders på 2,15 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolagen trodde inte på Nemiga Gaming som vinnare i matchen mot Movistar Riders. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Nemiga Gaming som vinnare till 2.15 gånger pengarna. Snittoddset på Nemiga Gaming som segrare låg på 1,64 gånger pengarna inför matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Nemiga Gaming och Movistar Riders skulle kryssa i mötet. Inför matchstart mellan Nemiga Gaming och Movistar Riders så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Nemiga Gaming

På hemmaplan har Nemiga Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i European Development Championship. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Nemiga Gaming har ett bortafacit i European Development Championship med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så här långt har Nemiga Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Nemiga Gaming har spelat under säsongen i European Development Championship så har laget kammat hem 0 poäng. Nemiga Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Movistar Riders

Movistar Riders har i European Development Championship 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Hemma har Movistar Riders ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Movistar Riders i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i European Development Championship. Så här långt så har Movistar Riders därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Movistar Riders spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Nemiga Gaming - Movistar Riders

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Movistar Riders.