Nemiga Gaming – sAw 19/5, odds, speltips, livestream

Nemiga
vs
sAw
21-05-19 17:00 ESEA Premier EU
sAw
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.00
Vinstchans
Odds för Nemiga Gaming - sAw
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 23:30:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Nemiga Gaming – sAw i ESEA Premier EU

Mötet i ESEA Premier EU mellan Nemiga Gaming och sAw spelades den 19/5 matchstart med start kl. 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför Nemiga Gaming - sAw

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan Nemiga Gaming och sAw så var Nemiga Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.72 gånger pengarna på Nemiga Gaming som vinnare. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 2,00 på att favoriten Nemiga Gaming skulle utgå med seger.

2.00 var det högsta oddset på nederlagstippade sAw som vinnare i mötet mot Nemiga Gaming. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,72 på sAw som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Nemiga Gaming och sAw, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Nemiga Gaming - sAw.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming hemmafacit så här långt i ESEA Premier EU är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Denna säsong har Nemiga Gaming ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Nemiga Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Nemiga Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Nemiga Gaming har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit sAw

SAw har i ESEA Premier EU 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har sAw i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESEA Premier EU. Detta innebär att sAw har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher sAw har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Nemiga Gaming - sAw

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för sAw.