Nexus Gaming – Giants Gaming 23/11, odds, speltips, live stream

Nexus Gaming
vs
Giants Gaming
20-11-23 11:00 Nio till fem
Giants Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.00
Vinstchans
Odds för Nexus Gaming - Giants Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-23 09:37:24. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nexus Gaming – Giants Gaming matchstart 23 november

Nexus Gaming och Giants Gaming i Nio till fem med matchstart 11:00 den23 november.

De bästa oddsen inför Nexus Gaming - Giants Gaming

På matchen i Nio till fem mellan Nexus Gaming och Giants Gaming så höll spelbolagen Nexus Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos Unibet. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,00 att Nexus Gaming, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Giants Gaming som vinnare i matchen mot Nexus Gaming. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Giants Gaming som vinnare till 2.00 gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,75 att Giants Gaming skulle ta en oväntad seger.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Nexus Gaming och Giants Gaming skulle kryssa i mötet. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Nexus Gaming

Hemmalaget Nexus Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har Nexus Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Nexus Gaming tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Nexus Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Nexus Gaming än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Nexus Gaming har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Giants Gaming

Giants Gaming har denna säsongen i Nio till fem tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Giants Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

Giants Gaming har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Nio till fem på 0 spelade matcher. På bortaplan har Giants Gaming tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Giants Gaming tagit i Nio till fem under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Nexus Gaming - Giants Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nexus Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Giants Gaming.