Ninjas in Pyjamas – mousesports 6/7, odds, speltips, streaming

NIP
vs
mousesports
21-07-06 14:30 Intel Extreme Masters
mousesports
Bästa matchoddsen
1 2.10
2 1.68
Vinstchans
Odds för Ninjas in Pyjamas - mousesports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-06 14:11:33. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Ninjas in Pyjamas mötte mousesports den 21-07-06

Med matchstart 14:30 så spelades matchen i Intel Extreme Masters mellan Ninjas in Pyjamas och mousesports, den 6 juli.

1X2-oddsen på Ninjas in Pyjamas - mousesports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Intel Extreme Masters mellan Ninjas in Pyjamas och mousesports så var mousesports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.68 gånger pengarna på mousesports som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,10 att mousesports, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Ninjas in Pyjamas var underdogs mot mousesports och det högsta oddset på nederlagstippade Ninjas in Pyjamas kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.10 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,68 på Ninjas in Pyjamas som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Ninjas in Pyjamas och mousesports hittade du hos till oddset . Ett oavgjort spel på Ninjas in Pyjamas - mousesports gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas har ett hemmafacit så här lång i Intel Extreme Masters där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

0 poäng har Ninjas in Pyjamas facit så här långt på 0 matcher i Intel Extreme Masters. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I Intel Extreme Masters har Ninjas in Pyjamas denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit mousesports

Mousesports har denna säsongen i Intel Extreme Masters tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Ninjas in Pyjamas i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har mousesports i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Intel Extreme Masters. Mousesports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Intel Extreme Masters har mousesports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Ninjas in Pyjamas - mousesports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ninjas in Pyjamas, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för mousesports.