Nordavind – Astralis Talent 13/5, odds, livestream, speltips

Nordavind
vs
Astralis Talent
21-05-13 18:00 Elisa Invitational
Astralis Talent
Odds för Nordavind - Astralis Talent
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 13:04:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nordavind – Astralis Talent i Elisa Invitational

Mötet i Elisa Invitational mellan Nordavind och Astralis Talent spelades den 13/5 matchstart med start kl. 18:00.

1X2-oddsen på Nordavind - Astralis Talent

Kikade vi på oddsen inför mötet i Elisa Invitational mellan Nordavind och Astralis Talent så var Nordavind oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.22 gånger pengarna på Nordavind som vinnare. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,99 på Nordavind som vinnare mot Astralis Talent.

Ett spel på Astralis Talent, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.10 gånger pengarna hos Bethard. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,22 att Astralis Talent skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Nordavind

Nordavind hemmafacit så här långt i Elisa Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att Nordavind i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 spelade matcher har Nordavind denna säsong i Elisa Invitational tagit 0 poäng. Och detta gör att Nordavind har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Nordavind än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Astralis Talent

På hemmaplan har Astralis Talent fått ihop 0 poäng i Elisa Invitational denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i Elisa Invitational har Astralis Talent ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Astralis Talent har i Elisa Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. Per spelad match har Astralis Talent ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Nordavind - Astralis Talent

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nordavind, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Astralis Talent.