Nordavind – gorillazzz 14/5, odds, livestream, speltips

Nordavind
vs
gorillazzz
21-05-14 10:00 BLAST Rising
gorillazzz
Bästa matchoddsen
1 1.95
2 1.75
Vinstchans
Odds för Nordavind - gorillazzz
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 21:45:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Nordavind – gorillazzz i BLAST Rising

Nordavind och gorillazzz gjorde upp den 14 maj. Matchen spelades i BLAST Rising med matchstart 10:00.

1X2-oddsen på Nordavind - gorillazzz

Kikade vi på oddsen inför mötet i BLAST Rising mellan Nordavind och gorillazzz så var gorillazzz oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.75 gånger pengarna på gorillazzz som vinnare. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 1,95 på gorillazzz som vinnare mot Nordavind.

Nordavind var spelbolagens under dog i mötet mot gorillazzz i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Nordavind gav Unibet till oddset 1.95. Nederlagstippade Nordavind var som sagt ingen favorit i mötet mot gorillazzz och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,75.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Nordavind och gorillazzz skulle kryssa i mötet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Nordavind

På hemmaplan har Nordavind samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i BLAST Rising. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Nordavind facit så här långt på 0 matcher i BLAST Rising. Detta innebär att Nordavind har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Nordavind har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit gorillazzz

Gorillazzz facit så här långt är 0 inspelade poäng i BLAST Rising på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Gorillazzz har ett facit med 0 poäng i BLAST Rising på 0 spelade bortamatcher. Detta innebär att gorillazzz har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher gorillazzz har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Gorillazzz har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Nordavind - gorillazzz

Likaresultatet innebär att Nordavind på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. gorillazzz har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.