O PLANO – Triumph Gaming 15/5, odds, stream, speltips

O PLANO
vs
Triumph
21-05-15 00:30 cs_summit Qual.
Triumph
Bästa matchoddsen
1 1.26
2 3.60
Vinstchans
Odds för O PLANO - Triumph Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 03:28:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

O PLANO mötte Triumph Gaming den 21-05-15

O PLANO och Triumph Gaming gjorde upp den 15 maj. Matchen spelades i cs_summit Qual. med matchstart 00:30.

Oddsen inför O PLANO - Triumph Gaming

På matchen i cs_summit Qual. mellan O PLANO och Triumph Gaming så höll spelbolagen O PLANO som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.26 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,60 att favoriten O PLANO skulle vinna matchen.

Triumph Gaming var spelbolagens under dog i mötet mot O PLANO i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Triumph Gaming gav Unibet till oddset 3.60. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,26 på Triumph Gaming som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit O PLANO

O PLANO hemmafacit så här långt i cs_summit Qual. är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att O PLANO i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

O PLANO har på bortaplan i cs_summit Qual. denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har O PLANO därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

O PLANO har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. O PLANO har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Triumph Gaming

På hemmaplan har Triumph Gaming fått ihop 0 poäng i cs_summit Qual. denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Triumph Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Triumph Gaming i cs_summit Qual. tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att O PLANO har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Triumph Gaming har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för O PLANO - Triumph Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för O PLANO och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Triumph Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.