OmeN attiH – Vinkelparty 12/5, odds, speltips, livestream

OmeN attiH
vs
Vinkelparty
21-05-12 18:30 Svenska Elitserien
Vinkelparty
Bästa matchoddsen
1 9.00
2 1.03
Vinstchans
Odds för OmeN attiH - Vinkelparty
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 16:51:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

OmeN attiH – Vinkelparty matchstart 12 maj

OmeN attiH och Vinkelparty i Svenska Elitserien med matchstart 18:30 den12 maj.

1X2-oddsen på OmeN attiH - Vinkelparty

På matchen i Svenska Elitserien mellan OmeN attiH och Vinkelparty så höll spelbolagen Vinkelparty som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.03 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till Vinkelparty på 9,00 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på OmeN attiH, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 9.00 gånger pengarna hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,03 att OmeN attiH skulle vinna matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan OmeN attiH och Vinkelparty, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit OmeN attiH

På 0 spelade matcher har OmeN attiH nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att OmeN attiH har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

OmeN attiH har på bortaplan i Svenska Elitserien denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att OmeN attiH har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher OmeN attiH har spelat denna säsong i Svenska Elitserien så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Vinkelparty

Vinkelparty har ett facit i Svenska Elitserien där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Vinkelparty har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Svenska Elitserien har Vinkelparty ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan har Vinkelparty tagit 0,00 poäng per spelad match.

Vinkelparty har tagit 0 poäng i Svenska Elitserien under säsong, på 0 spelade matcher. Vinkelparty har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för OmeN attiH - Vinkelparty

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OmeN attiH, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Vinkelparty.