ORDER – Renegades 29/6, odds, speltips, stream

ORDER
vs
Renegades
21-06-29 08:30 ESL Pro League Oceania
Renegades
Bästa matchoddsen
2 1.30
Vinstchans
Odds för ORDER - Renegades
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 08:10:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo ORDER – Renegades i ESL Pro League Oceania

Matchen spelades i ESL Pro League Oceania mellan ORDER och Renegades. Mötets matchstart var 08:30 den 29 juni.

1X2-oddsen på ORDER - Renegades

Inför matchen mellan ORDER och Renegades i ESL Pro League Oceania så var Renegades spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Renegades hittade du hos Unibet till 1.30 gånger pengarna. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,45 på Renegades som vinnare mot ORDER.

ORDER var nederlagstippade i mötet mot Renegades och det högsta oddset på ORDER som vinnare hittade du hos Bethard till oddset 3.65. Om vi jämför oddsen från de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,28 gånger pengarna på ORDER som vinnare.

Ett kryss mellan ORDER och Renegades gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Ett oavgjort spel på ORDER - Renegades gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit ORDER

På hemmaplan har ORDER samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESL Pro League Oceania. Detta innebär att ORDER i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

ORDER har ett bortafacit under säsongen i ESL Pro League Oceania med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher ORDER har spelat under säsongen i ESL Pro League Oceania så har laget kammat hem 0 poäng. Per match har ORDER ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Renegades

På hemmaplan har Renegades fått ihop 0 poäng i ESL Pro League Oceania denna säsong på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Renegades har ett facit med 0 poäng i ESL Pro League Oceania på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att ORDER har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Renegades har på 0 spelade matcher i ESL Pro League Oceania tagit 0 poäng denna säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för ORDER - Renegades

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ORDER och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Renegades på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.