paiN Gaming – RBG Esports 16/5, odds, live stream, speltips

paiN Gaming
vs
RBG Esports
21-05-16 00:30 cs_summit Qual.
RBG Esports
Odds för paiN Gaming - RBG Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 20:38:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

PaiN Gaming mötte RBG Esports den 21-05-16

PaiN Gaming och RBG Esports i cs_summit Qual. med matchstart 00:30 den16 maj.

De bästa & högsta oddsen inför paiN Gaming - RBG Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i cs_summit Qual. mellan paiN Gaming och RBG Esports så var paiN Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.11 gånger pengarna på paiN Gaming som vinnare. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 5,94 på paiN Gaming som vinnare mot RBG Esports.

RBG Esports var spelbolagens under dog i mötet mot paiN Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till RBG Esports gav Bethard till oddset 6.00. I snitt så kunde du spela på att RBG Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,10 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan paiN Gaming - RBG Esports i Champions League till gånger pengarna. Inför matchstart mellan paiN Gaming och RBG Esports så gav de 4 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit paiN Gaming

På hemmaplan har paiN Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i cs_summit Qual.. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har paiN Gaming denna säsong i cs_summit Qual. tagit 0 poäng. På bortaplan har paiN Gaming därmed 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har paiN Gaming håvat in 0 poäng under säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit RBG Esports

På 0 matcher i cs_summit Qual. har RBG Esports nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att paiN Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har RBG Esports i cs_summit Qual. tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har RBG Esports tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher RBG Esports har spelat i cs_summit Qual. under säsong så har laget håvat in 0 poäng. RBG Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för paiN Gaming - RBG Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för paiN Gaming, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för RBG Esports.