paiN Gaming – Third Impact 29/6, odds, live stream, speltips

paiN Gaming
vs
Third Impact
Third Impact
Bästa matchoddsen
2 10.00
Vinstchans
Odds för paiN Gaming - Third Impact
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 18:21:48. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

PaiN Gaming – Third Impact i Dreamhack Open Nordamerika

Matchen som spelades i Dreamhack Open Nordamerika mellan paiN Gaming vs Third Impact hade matchstart klockan 19:00, den 21-06-29.

1X2-oddsen på paiN Gaming - Third Impact

På matchen i Dreamhack Open Nordamerika mellan paiN Gaming och Third Impact så höll spelbolagen paiN Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.06 hos Bethard. Snittoddset på favoriten paiN Gaming, hos de 5 spelbolagen, låg på 8,85 gånger pengarna.

Third Impact var spelbolagens under dog i mötet mot paiN Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Third Impact gav Unibet till oddset 10.00. Nederlagstippade Third Impact var som sagt ingen favorit i mötet mot paiN Gaming och i snitt gav ett spel hos de 5 spelbolagen ovan oddset 1,05.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan paiN Gaming - Third Impact i Champions League till gånger pengarna. Snittoddet hos de 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit paiN Gaming

PaiN Gaming har på hemmaplan i Dreamhack Open Nordamerika spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att paiN Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har paiN Gaming tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har paiN Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

PaiN Gaming har ett facit denna säsong i Dreamhack Open Nordamerika med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Third Impact

Third Impact har denna säsongen i Dreamhack Open Nordamerika tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Third Impact har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Dreamhack Open Nordamerika på 0 spelade matcher. På bortaplan har Third Impact tagit 0,00 poäng per spelad match.

Third Impact har i Dreamhack Open Nordamerika ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Third Impact har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för paiN Gaming - Third Impact

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för paiN Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Third Impact.