Paqueta – INTZ 23/6, odds, speltips, live stream

Paqueta
vs
INTZ
21-06-23 19:20 CBCS Retake Series
INTZ
Bästa matchoddsen
1 1.12
2 5.80
Vinstchans
Odds för Paqueta - INTZ
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 16:18:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Paqueta – INTZ

Mötet i CBCS Retake Series mellan Paqueta och INTZ spelades den 23/6 matchstart med start kl. 19:20.

Oddsen inför Paqueta - INTZ

Kikade vi på oddsen inför mötet i CBCS Retake Series mellan Paqueta och INTZ så var Paqueta oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.12 gånger pengarna på Paqueta som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 5,53 på att Paqueta skulle vinna matchen.

På nederlagstippade INTZ så kunde du spela på det högsta oddset 5.80 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på att underdogen INTZ skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,12 gånger pengarna inför mötet mot Paqueta.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Paqueta och INTZ, till gånger pengarna. Att Paqueta - INTZ skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Paqueta

Hemmalaget Paqueta har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att Paqueta har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Paqueta denna säsong i CBCS Retake Series tagit 0 poäng. På bortaplan har Paqueta därmed 0,00 poäng per match.

Paqueta har ett facit denna säsong i CBCS Retake Series med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Paqueta har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit INTZ

På 0 matcher i CBCS Retake Series har INTZ nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i CBCS Retake Series har INTZ ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Paqueta har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

INTZ har i CBCS Retake Series ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Detta gör att INTZ har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Paqueta - INTZ

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Paqueta, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för INTZ.