Project Eversio – GameFist 30/10, odds, speltips, stream

Project Eversio
vs
GameFist
21-10-30 11:40 ESL Benelux Championship
GameFist
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.15
Vinstchans
Odds för Project Eversio - GameFist
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-30 13:00:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Project Eversio – GameFist den 30/10

Project Eversio och GameFist gjorde upp den 30 oktober. Matchen spelades i ESL Benelux Championship med matchstart 11:40.

Oddsen inför Project Eversio - GameFist

Inför mötet mellan Project Eversio - GameFist i ESL Benelux Championship så talade spelbolagens odds för en seger till Project Eversio och Unibet gav då det bästa oddset till 1.65 gånger pengarna. Project Eversio var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,15 gånger pengarna.

Ett spel på GameFist, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.15 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på GameFist som segrare låg på 1,65 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan Project Eversio och GameFist gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Project Eversio

Hemmalaget Project Eversio har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har Project Eversio ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Project Eversio denna säsong i ESL Benelux Championship tagit 0 poäng. Så här långt har Project Eversio ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I ESL Benelux Championship har Project Eversio 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Project Eversio har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit GameFist

GameFist har ett hemmafacit i ESL Benelux Championship spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att GameFist har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i ESL Benelux Championship har GameFist ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Project Eversio har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

GameFist har tagit 0 poäng i ESL Benelux Championship under säsong, på 0 spelade matcher. GameFist har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Project Eversio - GameFist

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Project Eversio, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för GameFist.