Sangal – Entropiq 26/6, odds, livestream, speltips

Sangal
vs
Entropiq
Entropiq
Bästa matchoddsen
1 4.33
2 1.20
Vinstchans
Odds för Sangal - Entropiq
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 23:54:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Sangal – Entropiq den 26/6

Sangal och Entropiq gjorde upp den 26 juni. Matchen spelades i European Development Championship med matchstart 10:00.

Oddsen inför Sangal - Entropiq

Kikade vi på oddsen inför mötet i European Development Championship mellan Sangal och Entropiq så var Entropiq oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.20 gånger pengarna på Entropiq som vinnare. Entropiq var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 4,17 gånger pengarna.

4.33 var det högsta oddset på nederlagstippade Sangal som vinnare i mötet mot Entropiq. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,20 på Sangal som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Sangal och Entropiq hittade du hos till oddset . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Sangal

För Sangal så har laget denna säsong i European Development Championship håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Sangal har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Sangal har på bortaplan i European Development Championship denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Sangal har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Sangal håvat in 0 poäng under säsongen i event. Sangal har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Entropiq

Entropiq facit så här långt är 0 inspelade poäng i European Development Championship på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har Entropiq i European Development Championship under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Entropiq har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Entropiq har på 0 spelade matcher i European Development Championship tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har Entropiq ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Sangal - Entropiq

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sangal och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Entropiq på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.