Sangal Esports – Budapest Five 17/5, odds, livestream, speltips

Sangal Esports
vs
Budapest Five
21-05-17 13:00 BLAST Rising
Budapest Five
Bästa matchoddsen
1 1.62
2 2.25
Vinstchans
Odds för Sangal Esports - Budapest Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 03:04:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Sangal Esports – Budapest Five

Sangal Esports och Budapest Five möttes i BLAST Rising den 17/5 med matchstart 13:00.

Oddsen inför Sangal Esports - Budapest Five

På matchen i BLAST Rising mellan Sangal Esports och Budapest Five så höll spelbolagen Sangal Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.62 hos 10bet. Sangal Esports var som sagt favorit inför detta möte och de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,16 gånger pengarna.

Budapest Five var underdogs mot Sangal Esports och det högsta oddset på nederlagstippade Budapest Five kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.25 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Budapest Five gick vinnande ur detta möte till oddset 1,52 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Sangal Esports - Budapest Five skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Sangal Esports

Hemmalaget Sangal Esports har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Denna säsong har Sangal Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har Sangal Esports därmed 0,00 poäng per match.

Sangal Esports har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Sangal Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Budapest Five

Budapest Five har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i BLAST Rising. Hemma har Budapest Five ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Sangal Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i BLAST Rising med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att Budapest Five har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I BLAST Rising har Budapest Five under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Budapest Five har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Sangal Esports - Budapest Five

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sangal Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Budapest Five.