Sangal – Izako Boars 5/5, odds, livestream, speltips

Sangal
vs
Izako Boars
21-05-05 17:00 ESEA Premier EU
Izako Boars
Bästa matchoddsen
1 2.40
2 1.55
Vinstchans
Odds för Sangal - Izako Boars
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 12:27:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Sangal – Izako Boars i ESEA Premier EU

Matchen spelades i ESEA Premier EU mellan Sangal och Izako Boars. Mötets matchstart var 17:00 den 5 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Sangal - Izako Boars

På matchen i ESEA Premier EU mellan Sangal och Izako Boars så höll spelbolagen Izako Boars som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.55 hos betway. Izako Boars var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,35 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Sangal låg som högst på 2.40 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Sangal och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,53 på en seger till Sangal.

Ett kryss mellan Sangal och Izako Boars gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Före avspark mellan Sangal - Izako Boars så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Sangal

Sangal har ett hemmafacit så här lång i ESEA Premier EU där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Sangal i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Sangal har ett bortafacit i ESEA Premier EU med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Sangal därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I ESEA Premier EU har Sangal denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Izako Boars

På hemmaplan har Izako Boars fått ihop 0 poäng i ESEA Premier EU denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Izako Boars ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Izako Boars i ESEA Premier EU under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Och detta innebär att Sangal har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher Izako Boars har spelat i ESEA Premier EU under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Sangal - Izako Boars

Likaresultatet innebär att Sangal på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Izako Boars har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.