sAw – Movistar Riders 24/11, odds, stream, speltips

sAw
vs
Movistar Riders
21-11-24 18:00 ESEA Premier EU
Movistar Riders
Bästa matchoddsen
1 3.00
2 1.35
Vinstchans
Odds för sAw - Movistar Riders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-24 11:17:58. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta sAw – Movistar Riders i ESEA Premier EU

Matchen som spelades i ESEA Premier EU mellan sAw vs Movistar Riders hade matchstart klockan 18:00, den 21-11-24.

1X2-oddsen på sAw - Movistar Riders

Inför matchen mellan sAw och Movistar Riders i ESEA Premier EU så var Movistar Riders spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Movistar Riders hittade du hos Unibet till 1.35 gånger pengarna. Favoriten Movistar Riders kunde du i snitt spela på till oddset 3,00 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

3.00 var det högsta oddset på nederlagstippade sAw som vinnare i mötet mot Movistar Riders. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Nederlagstippade sAw var som sagt ingen favorit i mötet mot Movistar Riders och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,35.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan sAw och Movistar Riders, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit sAw

På 0 spelade matcher har sAw nu 0 insamlade poäng i event. Detta innebär att sAw i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 spelade matcher har sAw denna säsong i ESEA Premier EU tagit 0 poäng. Och detta gör att sAw har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i ESEA Premier EU så har sAw spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Movistar Riders

Movistar Riders har denna säsongen i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i ESEA Premier EU har Movistar Riders ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att sAw har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher har Movistar Riders spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per spelad match har Movistar Riders ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för sAw - Movistar Riders

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för sAw, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Movistar Riders.