sAw – Young Ninjas 7/5, odds, stream, speltips

sAw
vs
Young Ninjas
21-05-07 12:00 REPUBLEAGUE
Young Ninjas
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 2.95
Vinstchans
Odds för sAw - Young Ninjas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-07 13:07:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta sAw – Young Ninjas i REPUBLEAGUE

Matchen spelades i REPUBLEAGUE mellan sAw och Young Ninjas. Mötets matchstart var 12:00 den 7 maj.

Oddsen inför sAw - Young Ninjas

Kikade vi på oddsen inför mötet i REPUBLEAGUE mellan sAw och Young Ninjas så var sAw oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.45 gånger pengarna på sAw som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 2,64 på att sAw skulle vinna matchen.

Young Ninjas var nederlagstippade i mötet mot sAw och det högsta oddset på Young Ninjas som vinnare hittade du hos betway till oddset 2.95. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Young Ninjas och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,42 på en seger till Young Ninjas.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan sAw och Young Ninjas kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på sAw - Young Ninjas gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit sAw

Hemmalaget sAw har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

SAw har på bortaplan i REPUBLEAGUE denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

SAw har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. SAw har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Young Ninjas

Young Ninjas har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i REPUBLEAGUE. Detta innebär att sAw i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

SAw har ett facit på bortaplan denna säsong i REPUBLEAGUE med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Young Ninjas har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher Young Ninjas har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per spelad match har Young Ninjas ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för sAw - Young Ninjas

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för sAw, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Young Ninjas.