SAW Youngsters – OFFSET Esports 27/10, odds, stream, speltips

SAW Youngsters
vs
OFFSET Esports
21-10-27 20:00 FiReLEAGUE
OFFSET Esports
Bästa matchoddsen
1 3.25
2 1.30
Vinstchans
Odds för SAW Youngsters - OFFSET Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-27 20:09:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades SAW Youngsters – OFFSET Esports

Matchen som spelades i FiReLEAGUE mellan SAW Youngsters vs OFFSET Esports hade matchstart klockan 20:00, den 21-10-27.

1X2-oddsen på SAW Youngsters - OFFSET Esports

Inför matchen mellan SAW Youngsters och OFFSET Esports i FiReLEAGUE så var OFFSET Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på OFFSET Esports hittade du hos Unibet till 1.30 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,25 på OFFSET Esports som vinnare mot SAW Youngsters.

3.25 var det högsta oddset på nederlagstippade SAW Youngsters som vinnare i mötet mot OFFSET Esports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,30 gånger pengarna på SAW Youngsters som vinnare.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att SAW Youngsters och OFFSET Esports skulle kryssa i mötet. Ett oavgjort spel på SAW Youngsters - OFFSET Esports gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit SAW Youngsters

SAW Youngsters har tagit 0 poäng så här långt i FiReLEAGUE på 0 spelade matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

SAW Youngsters har ett bortafacit under säsongen i FiReLEAGUE med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så här långt har SAW Youngsters ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

SAW Youngsters har ett facit denna säsong i FiReLEAGUE med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit OFFSET Esports

OFFSET Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i FiReLEAGUE. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

SAW Youngsters har ett facit på bortaplan denna säsong i FiReLEAGUE med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta gör att SAW Youngsters har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I FiReLEAGUE har OFFSET Esports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för SAW Youngsters - OFFSET Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SAW Youngsters, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OFFSET Esports.