SINNERS Esports – Movistar Riders 19/5, odds, speltips, livestream

SINNERS Esports
vs
Movistar Riders
21-05-19 14:00 REPUBLEAGUE
Movistar Riders
Bästa matchoddsen
1 1.70
2 2.05
Vinstchans
Odds för SINNERS Esports - Movistar Riders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 05:31:49. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo SINNERS Esports – Movistar Riders i 19 maj

SINNERS Esports och Movistar Riders möttes i REPUBLEAGUE den 19/5 med matchstart 14:00.

Oddsen inför SINNERS Esports - Movistar Riders

På matchen i REPUBLEAGUE mellan SINNERS Esports och Movistar Riders så höll spelbolagen SINNERS Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.70 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,05 på att SINNERS Esports skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på Movistar Riders, som var nederlagstippade mot SINNERS Esports, till 2.05 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Movistar Riders och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,70 på en seger till Movistar Riders.

Ett spel på krysset mellan SINNERS Esports och Movistar Riders gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit SINNERS Esports

På hemmaplan har SINNERS Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i REPUBLEAGUE. Detta innebär att SINNERS Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

SINNERS Esports har ett bortafacit under säsongen i REPUBLEAGUE med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att SINNERS Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher SINNERS Esports har spelat denna säsong i REPUBLEAGUE så har laget tagit 0 poäng. Detta innebär att SINNERS Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Movistar Riders

Movistar Riders har ett facit i REPUBLEAGUE där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har Movistar Riders i REPUBLEAGUE under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Movistar Riders har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Movistar Riders har tagit 0 poäng i REPUBLEAGUE under säsong, på 0 spelade matcher. Movistar Riders har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för SINNERS Esports - Movistar Riders

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SINNERS Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Movistar Riders.