SKADE – Copenhagen Flames 26/6, odds, streaming, speltips

SKADE
vs
Copenhagen Flames
21-06-26 16:00 Elisa Invitational
Copenhagen Flames
Bästa matchoddsen
1 2.00
2 1.75
Vinstchans
Odds för SKADE - Copenhagen Flames
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 17:39:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades SKADE – Copenhagen Flames

SKADE och Copenhagen Flames gjorde upp den 26 juni. Matchen spelades i Elisa Invitational med matchstart 16:00.

Oddsen inför SKADE - Copenhagen Flames

På matchen i Elisa Invitational mellan SKADE och Copenhagen Flames så höll spelbolagen Copenhagen Flames som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos Unibet. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,00 på att Copenhagen Flames skulle vinna matchen.

På nederlagstippade SKADE så kunde du spela på det högsta oddset 2.00 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på att underdogen SKADE skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,75 gånger pengarna inför mötet mot Copenhagen Flames.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan SKADE och Copenhagen Flames, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit SKADE

SKADE har på hemmaplan i Elisa Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har SKADE ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har SKADE facit så här långt på 0 matcher i Elisa Invitational. På bortaplan har SKADE därmed 0,00 poäng per match.

I Elisa Invitational har SKADE denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Copenhagen Flames

På 0 matcher i Elisa Invitational har Copenhagen Flames nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Copenhagen Flames i Elisa Invitational tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Copenhagen Flames har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher Copenhagen Flames har spelat i Elisa Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för SKADE - Copenhagen Flames

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SKADE, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Copenhagen Flames.