SKADE – Endpoint 6/5, odds, streaming, speltips

SKADE
vs
Endpoint
21-05-06 12:00 REPUBLEAGUE
Endpoint
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.15
Vinstchans
Odds för SKADE - Endpoint
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 00:46:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades SKADE – Endpoint

Matchen spelades i REPUBLEAGUE mellan SKADE och Endpoint. Mötets matchstart var 12:00 den 6 maj.

1X2-oddsen på SKADE - Endpoint

Inför mötet mellan SKADE - Endpoint i REPUBLEAGUE så talade spelbolagens odds för en seger till SKADE och betway gav då det bästa oddset till 1.65 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,13 att favoriten SKADE skulle vinna matchen.

Endpoint var spelbolagens under dog i mötet mot SKADE i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Endpoint gav Unibet till oddset 2.15. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,64 att Endpoint skulle ta en oväntad seger.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan SKADE och Endpoint, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan SKADE och Endpoint så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit SKADE

På 0 spelade matcher har SKADE nu 0 insamlade poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu SKADE ett poängsnitt på 0 poäng per match.

SKADE har ett bortafacit i REPUBLEAGUE med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att SKADE har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de totalt 0 matcher SKADE har spelat under säsongen i REPUBLEAGUE så har laget kammat hem 0 poäng. SKADE har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Endpoint

Endpoint har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i REPUBLEAGUE. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har Endpoint i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i REPUBLEAGUE. Detta innebär att Endpoint har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher Endpoint har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Endpoint har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för SKADE - Endpoint

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SKADE, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Endpoint.